agria-breeders-club-hund
agria-breeders-club-hund

Artikler

Gratis foredrag "Udfordringer i hundeopdræt"

Vi inviterer til endnu et spændende aftenseminar - denne gang om reproduktion og  udfordringerne i hundeopdræt. Der er gratis adgang - kun for Agria Breeders Club medlemmer.

Hvad er en skjult fejl og hvordan dækker forsikringen?

Som opdrætter er der ikke noget værre, end at blive kontaktet af en ulykkelig hvalpekøber, der fortæller at hvalpen de har købt er syg eller måske endda død. 

Blivende mælketænder

Når hvalpen skifter tænder kan det ske at en eller flere mælketænder bliver siddende. Det kaldes for persisterende mælketænder og kan i værste fald forårsage bidfejl.

Lader du lorten ligge?

Er du en af de hundeejere, der ikke samler hundens efterladenskaber op, så er der god grund til at læse med her. Du bidrager nemlig til et øget smittepres, der i værste fald kan slå en hund ihjel. 

Danskerne skal klædes bedre på til hundekøb

Det er nemt at købe hund, og danskerne kan købe hund lige hvor og når, de ønsker det. Alle hvalpe er nuttede, men hvordan finder du den, der matcher dig? 

Det gode hvalpekøb – undgå at købe ”hvalpen i sækken”

Når valget er faldet på at få hvalp, er forventningerne til fremtiden store og fyldt med glæde. Men hvorfor ender mange så med at købe ”hvalpen i sækken”?

Agria Altid - unikt hvalpetilbud

Agria Altid hundeforsikring er et unikt tilbud til dig, der sygeforsikrer din hvalp fra den er helt lille.

Hundetræning med balancebolde

Sjovt for både ”mor”, ”far” og jeres hund – har I prøvet at bruge en balancebold når hunden skal trænes? Hvis ikke, kommer der her nogle tips til at komme ordentligt i gang. 

Nordens største hundegåtur kommer til Danmark

Om lidt er det tid til Nordens største hundegåtur. Forrige år deltog tæt på 2000 hunde i Stockholm, og i år kommer hundegåturen også til Danmark. 

Hvordan skal fremtidens hundeforsikringer se ud?

Er du engageret hundeopdrætter? Har du lyst til at påvirke udviklingen inden for dyreforsikringer? Så giv din mening til kende:

1 / 4