Udfordringer i hundeopdræt
Når tingene ikke lige går som man havde planlagt...

Vi byder på en spændende aften hvor vi begiver os ud i den del af hundeopdræt, som indeholder mange frustrationer - både hos hanhunde- og tæveejere.

Hvad gør man når parringen ikke vil lykkes, eller tæven går tom eller aborterer?

Gennemgang af problematikker i forbindelse med parring eller drægtighed, og hvilke muligheder der er, for at imødegå problemerne bedst muligt. Ikke alle problemer kan forebygges, men nogle kan!

Vi kommer blandt andet til at tale om hormoner, bakteriologi, ultralydsscanninger, vaccinationer, antibiotika, og om hvad der giver mening hvornår.

 

Om Anne Schierup

Dyrlæge Anne Schierup, der selv opdrætter Alaskan Malamute og Siberian Husky, overtog Canicold fra dyrlæge Birgitte Schjøth i 2017, efter adskillige års samarbejde i firmaet. 


Interessen for hunde og opdræt førte til dyrlægeuddannelsen, som blev afsluttet i 2013 med et speciale indenfor netop hundens reproduktion. Anne har desuden gennemført omfattende reproduktions specifik efteruddannelse på kurser i Danmark og udlandet. Afsluttede i september 2014 den europæiske overbygning "Small Animal Reproduction" hos ESAVS (European School for Advanced Veterinary Studies) og har gennemført MOFA's udvidede uddannelse i reproduktion, herunder insemineringsmetoder med det sidste nye udstyr.

Anne er medunderviser i reproduktion på DKK's Hundeholderuddannelse og afholder desuden foredrag om hundens reproduktion for såvel specialklubber som dyrlæger og veterinærsygeplejersker. ​I dag arbejder Anne udelukkende med hundens reproduktion.

Læs mere om Anne på www.canicold.dk

Tid og sted 

Horsens (UDSOLGT)

Dato: Onsdag den 21. november 2018 kl 18:00-21:30

Sted: Scandic Horsens, Schüttesvej 6, 8700 Horsens

Forplejning: Agria byder på sandwich, en vand og kaffe/te

Solrød Strand (UDSOLGT)

Dato: Torsdag den 22. november 2018 kl 18:00-21:30

Sted: DKK, Parkvej 1, 2680 Solrød Strand

Forplejning: Agria byder på sandwich, en vand og kaffe/te

Vi har fået overvældende mange tilmeldinger til foredraget og må desværre melde at alle pladser er taget.

NYT FOREDRAG I 2019

For at imødekomme den store interesse vi har fået, vil vi afholde samme foredrag i starten af 2019. Det bliver formodentligt i marts måned, men vi vender retur med flere detaljer, når vi kommer ind i det nye år.