Hvordan passer du bedst på din hunds tænder? Hvordan forbygger du tandsten og hvad indflydelse har arvelighed på bidfejl. Kom til spændende tandforedrag, hvor dyrlæge Camilla Heinze DVM RDH kommer vidt omkring emnet tænder. Bliv klogere på alt lige fra tandrensning, paradontose behandling, tandretning og meget mere....

Camilla Heinze er uddannet dyrlæge og tandplejer fra Københavns Universitet. Som fortaler for bedre forståelse, forebyggelse og behandling af særligt paradentose, har Camilla afholdt mange foredrag for professionelle og ikke-professionelle grupper på lokale, nationale og internationale konferencer og kurser. Derudover har hun udgivet flere artikler i danske veterinære tidsskrifter samt været medforfatter til faglitterære bøger.

Camilla har arbejdet som almen praktiserende smådyrs dyrlæge på Odsherred, Holbæk og Evidensia Karlslunde Dyrehospital. I dag arbejder hun udelukkende med tandbehandlinger som privat praktiserende konsulent i tandbehandling på smådyr, primært på Specialist Djursjukhuset i Helsingborg, Vettris Toftanæs i Malmø og hos Dyrlægehuset i Nordsjælland i Fredensborg.

Privat har Camilla opdrættet og udstillet Dværg- og Riesenschanuzere under kennelnavnet Matica. I dag har hun en Whippet kaldet Rose.

 

SJÆLLAND

Dato: Torsdag den 20. April 2017 kl. 18:30-21:30

Sted: DKK, Parkvej 1, 2680 Solrød Strand

Forplejning: Agria byder på sandwich, en vand og kaffe/te

 

FYN

Dato: Torsdag den 27. April 2017 kl 18:30-21:30

Sted: Fjelsted Skovkro, Store Landevej 92, 5592 Ejby 

Forplejning: Agria byder på sandwich, en vand og kaffe/te

 

TILMELDING

Send en mail til info@agria.dk med dit kennelnavn samt navne på deltagere.

Tilmeldingsfrist er den 18/4-2017.

Hurtig tilmelding anbefales, da det er først til mølleprincippet. Medlemmer af Agria Breeders Club har første prioritet, men har du en ven du vil invitere med kan du skrive det til os - så ser vi om der er plads. Er du ikke medlem af Agria Breeders Club og kunne du tænke dig at komme til foredrag så send os en mail, så skriver vi dig på venteliste.