Tips-funktionen giver dig mulighed for at taste kontaktinformationer ind på dine kommende hvalpekøbere. Dit ombud kontakter herefter hvalpekøberne med et tilbud om forsikring. På den måde kan du og hvalpekøberne sikre jer at hvalpen er dækket godt ind samme dag den flytter til nyt hjem.

Optjen point og få hvalpetæpper til dine hvalpe

Når du sender os et hvalpetips får du 100 point hvis de nye ejere tegner sygeforsikring hos os. Ud over dine point, har vi et helt særligt tilbud! For hvert hvalpetips vi modtager får et du tilsendt et lækkert Agria hvalpefleece til hvalpen. Det eneste krav er at hvalpen er registreret i DKK og endnu ikke er flyttet til sin nye familie, når vi får dit hvalpetips. Agria hvalpetæppet har en god størrelse og er oplagt at sende med hvalpen når den flytter, så der er lidt der lugter af mor og søskende de første par dage.
 

Få gratis hvalpepakke

Bor du nærheden af Agrias kontor i Solrød, er du velkommen til selv at hente tæpperne hos os. Er der en DKK udstilling lige om hjørnet, kan man også afhente dem der ellers kan vi sende dem til dig.

Det er vigtigt at vi får dine tips mindst 10 dage før hvalpen flytter til nyt hjem. Kontakt din forsikringsrådgiver for at høre mere!

God fornøjelse!