Hvalpetilbud

Tegner du Agria Altid sygeforsikring på din hvalp inden den fylder 4 måneder, får du den lovpligtige ansvarsforsikring med i købet gratis. Det gælder hele hundens liv, så længe den er sygeforsikret hos Agria.

Dansk Kennel Klub, Danmarks Civile Hundeførerforening (DCH) og Danmarks Jægerforbund (DJ)

Hvis du er medlem af Dansk Kennelklub, Danmarks Civile Hundeførerforening eller Danmarks Jægerforbund (DJ) får du 10% rabat på alle dine forsikringer hos Agria.

Specialklubber under DKK

Agria er hovedsponsor for en del specialklubber. Er du medlem af en af nedenstående klubber, får du 10% i rabat på dine forsikringer hos Agria.

Bulldog-klubben

Cavalierklubben

Dansk Gravhundeklub

Dansk Terrier Klub

Myndeklubben

Schæferhundeklubben for Danmark

Spaniel Klubben

Spidshundeklubben

Tollerkluben

Welsh Corgi Klubben

Dyrenes Beskyttelse

Hvis du er medlem af Dyrenes Beskyttelse får du 10% rabat på forsikringen.

Opdrætter

Hvis du er opdrætter med kennelmærke registreret i Dansk Kennel Klub får du 10% i rabat.

Samlingsrabatter

Hvis du har mindst 2 hunde forsikret hos Agria, kan du opnå samlingsrabat på 5, 10 eller 15%. Hundene er individuelt forsikret og kan have forskellig forsikringsdækning.

Kontakt os for at tegne en samlingsaftale

Selvrisikobonus – det kan betale sig at være rask!

Hvis du ikke har haft nogen skader i mindst to år, får du en selvrisikobonus, første gang du får brug for forsikringen i det efterfølgende forsikringsår. For at opnå selvrisikobonus skal dine dyrlægeudgifter være højere end den faste selvrisiko du har valgt.

Selvrisikobonus for hund
300 kroner i løbet af det tredje skadefrie forsikringsår
600 kroner i løbet af det fjerde skadefrie forsikringsår
900 kroner i løbet af det femte skadefrie forsikringsår

Maksimum selvrisikobonus der kan opnås er 900 kroner

Eksempel: 
Du har ikke benyttet forsikringen (haft nogen skader) i to år, og i løbet af det tredje år får du dine første dyrlægeudgifter på 2.000 kroner. Du har valgt en fast selvrisiko på 1.012 kroner og en variabel selvrisiko på 10%. Af de 2.000 kroner skal du derfor betale 1.012 kroner i fast selvrisiko + 99 kroner i variabel selvrisiko, i alt 1.111 kroner. Du får herefter udbetalt erstatning på 889 kroner + 300 kroner i selvrisikobonus, i alt 1.189 kroner.